Spring naar content

Praktijkinfo

MyFysioYourGym is een groeiende en ambitieuze multidisciplinaire praktijk. Deze ambitie richt zich op de steeds meer uitbreidende multidisciplinaire zorg voor de patiënt in combinatie met meer zorg aanbieden dan alleen behandeling van de klacht. MyFysioYourGym richt zich ook op de totale gezondheid van de patiënt door het aanbieden van een begeleid sportprogramma YourGym. Sinds mei 2023 bieden we ook een uitgebreid leefstijlprogramma YourLifestyle en sinds november 2023 kun je ook met onze PersonalFit Coaches 1 op 1 aan de slag met onze YourPersonalFit programma’s! Op deze wijze begeleiden we je naar een Langdurig Gezonde Leefstijl op gebied van Beweging-Voeding-Leefstijl.

Team

Bianca Huijbregts

Remko Jussen

Sandra van Rijckevorsel-Voskamp

Suzanne Verhoeckx-Beentjes

Margriet van de Wijdeven

Claudio Corrias

Anne Beenakkers-Verdaasdonk

Lesley Schipperen

Laura Jaspers

Kjell Hellemons

Berend Roelen

Eline Baijens

Maud Bosmans

Tarieven

Onze praktijk heeft met de meeste zorgverzekeraars contractafspraken. Ben je aanvullend verzekerd dan gelden de tarieven van je zorgverzekeraar en gaat de nota rechtstreeks naar je verzekeraar.

Ben je niet aanvullend verzekerd of heb je een restitutiepolis dan krijg je een nota die je aan ons dient te voldoen en kun je deze indienen bij je zorgverzekeraar. 

Wanneer je door je aanvullende verzekering heen bent dan krijg je ook een nota voor het restant bedrag of volgende behandelingen. In dit geval gelden de onderstaande tarieven.

Wil je weten of je behandelingen worden vergoed?
Wij informeren je graag! 

Balie
Screening€ 23,50
Intake en Onderzoek na Screening€ 71,50
Intake en Onderzoek na Verwijzing€ 65,-
Behandeling Fysiotherapie€ 47,50
Behandeling Manueel Therapie€ 70,-
Behandeling Geriatrie Fysiotherapie€ 70,-
Behandeling Oedeemtherapie€ 70,-
Toeslag aan huis€ 24,-
Inrichtingstoeslag€ 13,-
Echografisch Onderzoek€ 70,-
Rol PINO tape€ 15,-
Theraband (per stuk van 1 meter)€ 5,-
Uitleen oefenmateriaal (Borg)€ 10,-

Afspraken die niet tijdig (24 uur van tevoren) afgemeld zijn, worden bij de patiënt in rekening gebracht tegen bovengenoemd tarief.

Tarieven 2024.